KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

Öğrencilere grup bilinci aşılanıyor

Bingöl’ün Genç ilçesinde Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrenci işbirliğiyle ‘Spor Materyalleri Tasarımı’ adlı çalışma yapıldı. Sergiye açılan tasarım büyük beğeni toplarken, çalışma amacının öğrencilere grup bilinci aşılamak olduğu belirtildi.

Öğrencilere grup bilinci aşılanıyor
22 OCAK 2017 PAZAR 20:35
0
1436
0
AA aa

Genç Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olan Ferhat Güzel ve öğrencileri kendi el becerileriyle örnek bir çalışmaya imza attı. Futboldan, basketbola, tenisten, voleybola birçok spor dallarının malzemelerini bir araya getirip ilgili spor sahalarını yapan ve hepsini bir arada toplayan “Spor Materyalleri Tasarımı” adlı çalışma sergiyi gezenlerden büyük beğeni topladı.

Uzun bir çalışma sonucu tamamlanan “Spor Materyalleri Tasarımı projesi aynı zamanda öğrencilere spor dallarını daha yakından tanıma fırsatı veriyor. Genç Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni olan Ferhat Güzel öncülüğündeki çalışma Bingöl'de bir ilk olma özelliğini de taşıyor.

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERE GRUP BİLİNCİNİ AŞILAMAK”

Kısıtlı imkânlarla ve yoğun çalışma sonucu böyle bir proje geliştirdiklerini belirten Genç Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni olan Ferhat Güzel: ‘'Sene başında başlattığımız bu projeyi 11. Sınıf öğrencileriyle birlikte yaptık. Bu proje için öğrenci arkadaşlarımızı konularına göre gruplara ayırdık. Her bir grup Kendi konusu olan spor dalını malzemelerini toplayarak çalışmalara başladı. Bu projemizin çalışmalarında öğrencilerimiz sene başında bu zamana kadar yoğun gayret gösterdiler. Projenin yapım aşamasında bitimine kadar elimizden gelenin fazlasını yaptık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kısıtlı imkânlarla böyle bir çalışmayı ortaya çıkardık. ‘Spor Materyalleri Tasarımı' konulu çalışmamızın temel amacı öğrencilerimizin farklı birçok spor dallarını daha yakından tanımak ve grup bilincini aşılamaktır. Yaptığımız bu çalışma Genç'te ve Bingöl'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Daha önce Bingöl genelinde böyle bir çalışmaya şahit olmadım. Bu projemiz öğrencilerimize büyük katkı sundu. Bu proje sayesinde birçok spor dallarını daha yakında tanıdılar. Bu projede çalışan ve emek sarf eden tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum. Onların ellerine emeklerine sağlık.” şeklinde konuştu.

“EL BECERİLERİMİZİ GÖSTERMEK İSTEDİK”

Çalışma hakkında konuşan 11. Sınıf öğrencisi Zeynep Tutkal ise, “Hocamızın büyük destekleriyle kendi imkânlarımızla böyle bir çalışma ortaya koyduk. Amaç faklı spor dallarını daha yakından tanımak el becerilerimi geliştirmek ve arkadaşlarla ortak hareket ederek grup bilincini kazanmaktı. Biz de hocamızın büyük yardımları sayesinde ‘Spor Materyalleri Tasarımı' konulu çalışmamızı bitirerek sergiledik. Bu çalışmamızda emekleri olan başta Beden Eğitimi Öğretmeni olan Ferhat Güzel hocamıza ve öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın